top of page

Hogyan készüljek az órákra?

Ha rúdsportra érkezel
Öltözéknek egy rövidszárú sortot, valamint egy trikót javasolunk. A termet mezítláb használjuk, így cipőre nem lesz szükséged - esetleg egy zokni maradhat, ha fázós a lábad.:) A rudak tisztítására biztosítunk neked törlőrongyot, illetve tisztító folyadékot is! Amennyiben szükségét érzed, hozhatsz magaddal egy kisebb méretű törülközőt - az izzasztóbb edzések kellékeként.;)  

Ha karikára/silkre érkezel
Ezen eszközök használatához bizony hosszúnadrágot kell húzni - míg a rúdnál fontos, hogy bőrünkkel tapadjunk a felülethez, a karika egy textil bandázzsal van borítva, a silk pedig maga is egy ruganyos textil anyag. 
Legpraktikusabb a testresimuló cicanadrág, ebbe nem akadsz bele edzés közben. Felsőnek a trikó itt is tökéletes.:)


Ha exotic pole dance órára érkezel
Az exotic órákon nőiességünk még inkább előtérbe kerül, itt általában kifejezetten a célra gyártott platformos cipőben edzünk, továbbá a biztonságos edzés érdekében a térdvédő is előkerül. Ettől eltekintve szintén rövidnadrág és top vagy trikó a praktikus viselet.:)

Ha erősítésre vagy nyújtásra érkezel
Tulajdonképpen itt a saját hőháztartásodra van bízva, rövid vagy hosszúnacit húzol e (általában persze az erősítésen rövid, a nyújtáson a hosszú a kapósabb) Azonban itt érdemes magaddal hozni egy nagyobb törülközőt is, melyet le tudsz teríteni a matracodra.


             Végül pedig, ne felejtkezz meg a folyadékpótlásról sem, mindig legyen nálad egy palack víz!:)

 

bottom of page